Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Twyla

 Twyla-A Boogeyman lánya

Kor: 15

Stilus: A barátaim azt mondják, hogy árnyékolt az alakom, de lehet, hogy magam is árnyékolt alak vagyok...egyébként szeretem a sötét kéket és sötét lilát főleg mikor egymásba olvadnak mint a füst és a viz.

Fura hiba: Fájdalmasan félénk vagyok és az időm nagy részét ágyak alatt aludva/bújkálva töltöm, igy nehéz barátokat szereznem. Hát, csak egy újabb nap egy boogey szörny életében.

Kedvenc szin: Kéla, ami kék lilával keverve. Egészen más mint a lilék.

Kedvenc kaja: A rémálmok természetesen!

Legidegesitőbb: Mikor más szörnyek nem értik meg milyért akarok segiteni az embereknek és az emberek akik nem értik, hogy nem azért vagyok ott, hogy rájuk ijesszek. Nehéz álmokat épiteni a gyanakvó elmékben. Oh és a porszivók.

Kedvenc elfoglaltság: Szeretem elkapni az emberek rémálmait, hogy csak az édes álmok jussanak el hozzájuk. Hogy tudsz nem egyetérteni ezzel?

Legjobb barát: Howleen Wolf és Spectra Vondergeist

Kedvenc tantárgy: Szeretem a pszichológiát, mert amiket ott tanulok, segit nekemátvészelni az éjszakákat.

Utált tantárgy: Szabad beszéd. Kiállni csomó szörny elé nagyon nehéz számomra, de hogy ha nem beszélek, hogyan fogják tudni mit mondok?

Állatka: Egy Dustin nevű por-nyuszi. Egy nap akkor találtam rá, mikor épp elfújta a szél, igy megmentettem és örökbe fogadtam.

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 135890
Hónap: 1551
Nap: 60