Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Catty Noir

 Catty Noir-A vérmacska lánya

Kor: 16

Stilus: Mikor fellépek szeretem a nagy, feltűnő, hosszabb mint az utó-élet

ruhákat,mert kisértetiesen csillogóak,

hátborzongatóan királyak és fantasztikusan szórakoztatóak! Még akkor is, mikor

nem a szinpadon vagyok, szeretek csillogó-villogó ruhákat viselni, mert

szerencsésnek érzem magam tőlük.

Fura hiba: Nagyon babonás vagyok. Példáúl, mindig ugyanazt eszem két órával minden koncert előtt: 7 csirke falatka, 5 cikk alma, 1 rémeper shake. Bal oldalon kell bemennem a szinpadra, egy létra alatt, és jobb oldalon megyek le egy másik alatt, és végűl, mindig viselek magamnál egy darab törött tükröt, mikor a szinpadon vagyok. Nagyon balszerencsésnek tartom, ha ezek közűl valamelyik nem teljesűl.

Kedvenc szin: Bíborvörös

Kedvenc kaja: Hűsitő sajtos sültkrumpli. Ez a kedvenc koncert utáni kajám.

Legidegesitőbb: Képtelen vagyok megcsinálni a saját ütemtervem. Percről-percre, más által, előre megtervezett évek után, E-LE-GEM van!

Kedvenc elfoglaltság: Szeretek személyesen válaszolni a rajongói levelekre, de tényleg. Tudom, hogy nem hangzik túl fényűzően, de segit abban, hogy úgy érezzem, kapcsolatba kerűlhetek velük, főleg, hogy a támogatásuk nélkűl nem lehetnék itt.

Legjobb barát: Remélem sikerűl majd néhányat szerezni.

Kedvenc tantárgy: Azt hiszem Szörny Irodalom lesz. Az egyik elfoglaltság amit művelhettem a sok utazás és fellépések között az olvasás, és nagyon izgatott vagyok, hogy még többet olvassak és tanulhassak a klasszikusokról.

Utált tantárgy: Nem igazán van. Azt hiszem eléggé szerencsés vagyok, mert majdnem minden érdekel.Állatka: Az állatka hiánya csak az egyik áldozat, amit úgy éreztem hoznom kell, azért mert énekes vagyok, de most szeretnék venni valami szörnyen cukit és rémisztően édeset.

                             

 

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 135890
Hónap: 1551
Nap: 59